Eigenaar Maanish:

‘Mijn droom voor mijn gasten is dat ze zich gewaardeerd voelen als een Maharadja (koning) en kunnen genieten van Indiaas, vegetarisch eten van vijf sterren klasse, maar voor een toegankelijke prijs.

Met India als geboorteland, goed eten als passie en spiritualiteit in mijn bloed, is het logisch om ook in mijn werk als restauranthouder mee te gaan in de nieuwetijdsgeest van groeiend bewustzijn op mentaal, emotioneel en praktisch gebied. Bij UIT INDIA vind je dan ook alleen vegetarische recepten en daarnaast ook enkele veganistische keuzes. Portie te groot? Vraag gerust naar de mogelijkheid om de rest mee te nemen.

Mijn uitdaging is om zo’n lekker vegetarisch eten te serveren dat zelfs de vleeseters graag terug komen omdat ze het vlees niet hebben gemist of vinden dat de nieuwe generatie nepvlees kan concurreren met ‘the real thing’ (nrc next).

Mag ik je verwelkomen in mijn droomrestaurant op deze droomlocatie in het hart van Alkmaar?’

Echtgenote Linda:

‘Met mijn wortels in Alkmaar en een Indiase echtgenoot geldt voor mij: doe maar lekker gewoon. Mijn gewoon bestaat uit bewust leven, aandacht voor de natuur, vegetarisch eten,  liefde en vriendschap. Ons huwelijk staat symbool voor de brug tussen Oost en West en mijn verlangen is om deze balans tot uitdrukking te brengen in ons restaurant. Bij ons ben je echt van harte welkom.’