WELKOM

Authentiek Indiaas eten en drinken van vijf sterren klasse, maar lekker betaalbaar. We werken alleen met honderd procent vegetarische producten.

Bij UIT INDIA voel je het gemeende welkom van de Indiase gastvrijheid terwijl je gewoon even wilt ontspannen na het winkelen, gezellig komt lunchen met vrienden, of samen de avond exotisch wilt starten.

Het traditioneel Indiase eten wordt met liefde en passie bereid door echt Indiase topkoks. Tegelijkertijd  wordt ook de hippe Indiase keuken omhelsd, die de avonturier blijft prikkelen en die passend is in de steeds hippere tendens van Alkmaar Centrum. Een vleugje India met de zekerheid van westerse hygiëne.

 

‘DIT IS ZO LEKKER. IK MIS HELEMAAL GEEN VLEES.’

Vleeseters vinden het zo lekker dat ze het vlees niet missen of vinden dat onze veg Tandoori Chicken Masala kan concurreren met ‘the real thing.’

De nieuwetijdsgeest leidt mensen naar een steeds bewuster leven en dat vergroot de belangstelling voor India als spiritueel land en voor haar vele vegetarische recepten. ‘UIT INDIA’ werkt uitsluitend met vegetarische en sommige veganistische recepten. Allergieën kunnen worden aangegeven en voor mensen met een allergie wordt net zo lekker gekookt als voor elk ander.

 

BETER VOOR DE AARDE

Wist je dat minder vlees eten heel belangrijk is voor het voortbestaan van onze aarde? Vegetarische produkten zorgen namelijk voor 20% minder CO2 uitstoot dan vleesproducten! Door alleen met honderd procent vegetarische producten te werken willen wij ons steentje bijdragen.

 

IN HET HART VAN ALKMAAR

Vlakbij het Waagplein en het Kaasmuseum vind je UIT INDIA aan de Houttil, hét trendy straatje in het hart van Alkmaar. Indiase gastvrijheid onder de Waagtoren. Met de Platte Stenen Brug om de hoek willen ook wij een brug zijn. Een brug tussen traditioneel en hip, exotisch en bekend, spicy en mild, Oost en West. We werken met ons hart en met passie. Mogen we jou verwelkomen in het hart van Alkmaar bij UIT INDIA?